Boekhandel Douwes Den Haag

Stella en de regenboogbrug

Lut Hoflijk

Stella en de regenboogbrug

Stella en de regenboogbrug

Stella en de regenboogbrug

 

De regenboogbrug, ook wel Antakarana of in de yogaleer Sushumna genoemd, is aanwezig in ieder van ons. Ze loopt vanuit ons stuitje via ons hart naar onze kruin. Ze maakt de verbinding tussen hemel en aarde en is niet zichtbaar vanuit onze 3D-wereld.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 18,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Stella en de regenboogbrug

De regenboogbrug, ook wel Antakarana of in de yogaleer Sushumna genoemd, is aanwezig in ieder van ons. Ze loopt vanuit ons stuitje via ons hart naar onze kruin. Ze maakt de verbinding tussen hemel en aarde en is niet zichtbaar vanuit onze 3D-wereld. Deze brug van Licht was vroeger veel actiever, de mensen stonden nog meer in verbinding met de Hemelwerelden. Door onze bewuste keuze om als ziel te incarneren in de wereld van dualiteit, de aarde zoals wij die nu kennen, nam onze innerlijke verbinding met de Hemelwerelden af.
We werden als het ware afgescheiden van deze prachtige Hemelsferen.
Nu, in deze tijd, ontwaken veel zielen en ze gaan zich hun herkomst herinneren: het Licht, de Liefde, de Eenheid. We hunkeren weer naar het Licht dat in ons leeft.

Lieve lezer, laat je meevoeren in het verhaal van Stella, zij komt stilaan tot inzicht tijdens haar ontmoeting met haar engelbewaarder.
Maar het even stil binnen in je en geniet van dit verhaal.


ISBN
9789493191518
Pagina's
55
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Paris Books

Kinderen en Jeugd