Boekhandel Douwes Den Haag

Verstilling

Met je gezicht in het licht

Bas Meelker

Verstilling

Verstilling

Met je gezicht in het licht

Verstilling

 

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Hij voelt zich erg verbonden met het noorden van Nederland, waar hij opgroeide en nog altijd woont. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.Nog te verschijnen

€ 39,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Verstilling

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Hij voelt zich erg verbonden met het noorden van Nederland, waar hij opgroeide en nog altijd woont. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

Voor dit prachtig uitgevoerde koffietafelboek selecteerde Bas de mooiste landschapsfoto's die hij maakte in Nederland. Bij een aantal foto’s zal hij ook in woorden omschrijven hoe het moment áchter de foto voor hem was. Voor Bas is het zijn in de natuur een moment van mindfulness, van het achterlaten van beslommeringen, van het zijn in het nu. Van verstilling.

Verder zal ook Kirsten Schuijt, directeur van WNF Nederland en groot natuurliefhebber, teksten schrijven bij een aantal foto’s.


ISBN
9789493198180
Pagina's
120
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Zilt

Natuur