Boekhandel Douwes Den Haag

Kanker en werk

Kanker en werk

Kanker en werk

Kanker en werk

 

Een must have voor iedereen die te maken heeft met kanker en werk.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Kanker en werk

Kanker en werk geeft vanuit verschillende hoeken inzicht in het belang van werk bij kanker.

Helma Huysmans werd getroffen door borstkanker. Ze schreef tijdens haar ziekteproces een serie indringende blogs over wat ze meemaakte als mens en als werknemer. Voor haar was het heel belangrijk om aan het werk te blijven. Ze wilde zich graag nuttig blijven voelen. We lezen haar verhaal vanaf de diagnose tot en met de nazorg.

In haar proces werd Helma begeleid door Edith Idoe van Stap Nu, een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met kanker, in hun werksituatie.

Bij de verschillende fases die Helma beschrijft, geeft Edith inzicht in wat er gedaan kan worden om een werknemer die geconfronteerd wordt met kanker, maar ook diens werkgever, zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast beschrijft ze wat er allemaal aan te pas komt aan wet- en regelgeving.

Een kleine greep uit de onderwerpen in Kanker en werk: het behouden van de regie door de werknemer, de Wet verbetering
poortwachter, het belang van communicatie, de ODC drijfverenmeting, de VAR, en nog veel meer. Een bron van informatie voor iedereen die te maken krijgt met kanker en werk.


ISBN
9789493198210
Pagina's
176
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Zilt

Gezondheid en geneeskunde