Boekhandel Douwes Den Haag

Theo Raaijmakers geannoteerd

Geert Raaijmakers

Theo Raaijmakers geannoteerd

Theo Raaijmakers geannoteerd

Theo Raaijmakers geannoteerd

 

Meer dan 40 jaar zijn met grote regelmaat beschouwingen van Prof. mr M.J.C.G. Raaijmakers (Theo Raaijmakers) verschenen op het gebied van het ondernemings- en effectenrecht. Zowel als boeken, oraties, bijdragen in juridische tijdschriften, preadviezen, en feest- en vriendenbundels, als ook meer dan 30 jaar in de vorm van annotaties in Ars Aequi.Leverbaar

€ 89,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Theo Raaijmakers geannoteerd

Meer dan 40 jaar zijn met grote regelmaat beschouwingen van Prof. mr M.J.C.G. Raaijmakers (Theo Raaijmakers) verschenen op het gebied van het ondernemings- en effectenrecht. Zowel als boeken, oraties, bijdragen in juridische tijdschriften, preadviezen, en feest- en vriendenbundels, als ook meer dan 30 jaar in de vorm van annotaties in Ars Aequi. Zijn geschriften getuigen van een diepgaande kennis en doorwrochte, vaak vernieuwende visie op deze rechtsgebieden en hun onderlinge samenhang, waarin ook zijn brede ervaring binnen het internationale bedrijfsleven sterk tot uitdrukking komt.

Onlangs heeft Theo Raaijmakers zijn laatste annotatie in Ars Aequi
geschreven. Ter gelegenheid daarvan is in deze bundel een aantal eerder verschenen bijdragen van Theo Raaijmakers opgenomen, steeds voorzien van een korte reflectie van de hand van één van zijn promoti, naaste collegae of andere met hem verbonden vakgenoten.
De hierin opgenomen bijdragen zullen – hoewel van eerdere datum – de juridische lezer bepaald kennis en inzicht in de desbetreffende materie verschaffen.


ISBN
9789493199224
Verschenen
NUR
820
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ars Aequi Libri POD

Recht - DNJB