Boekhandel Douwes Den Haag

Nieuw-Zeeland

Een rondreis door het Noorder- en Zuidereiland

Lisanna Weston & Denise van den Nieuwendijk & Rowdy Schellingerhout

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Een rondreis door het Noorder- en Zuidereiland

Nieuw-Zeeland

 

Nieuw-Zeeland, het land van hobbits, schapen, besneeuwde bergtoppen, watervallen, adrenaline en natuur. Door de goed bereikbare plekken, relatief korte afstanden en een prachtige balans tussen natuur en cultuur, is Nieuw Zeeland een van de meest geschikte landen ter wereld om een roadtrip te maken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, het land van hobbits, schapen, besneeuwde bergtoppen, watervallen, adrenaline en natuur. Door de goed bereikbare plekken, relatief korte afstanden en een prachtige balans tussen natuur en cultuur, is Nieuw Zeeland een van de meest geschikte landen ter wereld om een roadtrip te maken. Je hoeft maar een korte afstand te rijden om je weer in geheel nieuwe en altijd veranderende natuur te bevinden die nooit verveelt.

In dit boek schrijven auteurs Lisanna Weston, Rowdy Schellingerhout en Denise van den Nieuwendijk over een roadtrip over het Noorder- en Zuidereiland van dit indrukwekkende land, waar de auteurs lange tijd hebben gewoond.

Ze nemen de lezer mee langs adembenemende hoogtepunten zoals Auckland, Hobbiton, Rotorua. De Tongariro Alpine Crossing, Wellington, Abel Tasman National Park, Queenstown, Millford Sound, Mount Cook en Christchurch worden niet overgeslagen. Maar ook de minder bekende plekjes worden niet overgeslagen.

De auteurs hopen je te inspireren met de ‘off the beaten track’ spirit, die wij als onafhankelijke reislustige Nederlanders allemaal wel een beetje herkennen.


ISBN
9789493201712
Pagina's
160
Verschenen
NUR
518
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PassePartout reizen