Boekhandel Douwes Den Haag

Vogelgids voor beginners

Ontdek de 50 mooiste vogels van de lage landen

Inge Duijsens

Vogelgids voor beginners

Vogelgids voor beginners

Ontdek de 50 mooiste vogels van de lage landen

Vogelgids voor beginners

 

Inge Duijsens kiest in Vogelgids voor beginners niet voor een ‘tsunami’ aan vogelsoorten waardoor de vogelspotter in spe niet weet waar te beginnen, maar selecteerde voor dit zeer toegankelijke boek de mooiste door haar zelf gefotografeerde vogels in Nederland en België en laat zien water allemaal te ontdekken valt.


Niet leverbaar

€ 22,95

Niet leverbaar


Beschrijving Vogelgids voor beginners

Inge Duijsens kiest in Vogelgids voor beginners niet voor een ‘tsunami’ aan vogelsoorten waardoor de vogelspotter in spe niet weet waar te beginnen, maar selecteerde voor dit zeer toegankelijke boek de mooiste door haar zelf gefotografeerde vogels in Nederland en België en laat zien water allemaal te ontdekken valt. Een stimulans om naar buiten te gaan en om zelf deze meer dan 50 interessante en bijzondere vogels te gaan spotten of fotograferen in de nabije omgeving.

Inge beschrijft haar persoonlijke ervaringen met deze vogels, leuke weetjes én geeft je hulpmiddelen om ze te herkennen. Verder krijg je tips waar en wanneer je deze vogels kunt tegenkomen en hoe je ze kunt vinden. Veel vogels leven hier het hele jaar door, maar er zijn ook soorten die hier alleen in de zomer te zien zijn of juist in de winter.

Een aantal vogels kent iedereen wel en wordt gezien als onze gewone soorten. Inge weet dan op haar bijzondere manier deze soorten vast te leggen en laat de lezer meegenieten met haar kijk op het gedrag van deze vogels in de prachtige natuur bij ons om de hoek. Van het eenvoudige pimpelmeesje dat zich als een parachuutje laat vallen tot het verborgen leven van de roerdomp, een reiger met een zeer goede schutkleur die een teruggetrokken leven leidt in het riet. Waar vind je ze, en hoe benader je ze? Waar moet je op letten?

Laat je door de mooie foto’s en verhalen inspireren om er zelf op uit te gaan.


ISBN
9789493201859
Pagina's
160
Verschenen
NUR
435
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edicola Hobby