Boekhandel Douwes Den Haag

Escapades

Onno van Gelder jr. & Hilde Orye

Escapades

Escapades

Escapades

 

Escapades: 'Onder de gabardine van mijn trenchcoat brandde de brief van verlangen gelezen te worden.’ Doorheen de vier verhalen in deze bundel walst de liefde: ze is gifbeker én teder, verleidt, daagt uit.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 19,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Escapades

Escapades:

'Onder de gabardine van mijn trenchcoat brandde de brief van verlangen gelezen te worden.’

Doorheen de vier verhalen in deze bundel walst de liefde: ze is gifbeker én teder, verleidt, daagt uit. Is te allen tijde aanwezig, in een smekende brief of als diepgewortelde jeugdliefde die Victor vergeten waande. Door haar wordt Marie Ange op handen gedragen, voor Heleen is niets wat het lijkt. Ze is onvoorwaardelijk voor altijd: op Jean zijn terras bloeit de camelia.


Onno van Gelder jr.:

Bloemen horen bij de liefde, hebben een eigen taal en krijgen in deze bundel een welverdiende plaats. Botanisch aquarellist Hilde Orye maakte tekeningen bij de verhalen van auteur/acteur Onno van Gelder jr. die met ‘Escapades’ aan zijn vierde boek toe is.


ISBN
9789493210547
Pagina's
123
Verschenen
NUR
303
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ambilicious LLP

Verhalenbundels