Boekhandel Douwes Den Haag

De Slurk is gewoon anders

Geert Lammerink e.a.

De Slurk is gewoon anders

De Slurk is gewoon anders

De Slurk is gewoon anders

 

Als je niet zo blij bent. Wellicht een beetje pips. Dan wil ik dat je mij kent. Ik heb een grote bips. Hij is een beetje anders. Het is geen gewone krent. Hij kan iets heel bijzonders. Ik heb een groot talent.


Leverbaar

€ 14,75

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving De Slurk is gewoon anders

Als je niet zo blij bent.
Wellicht een beetje pips.
Dan wil ik dat je mij kent.
Ik heb een grote bips.

Hij is een beetje anders.
Het is geen gewone krent.
Hij kan iets heel bijzonders.
Ik heb een groot talent.


Een kinderboek voor volwassenen:

De natuur is im-perfect. Daarom is die zo mooi. Denk maar eens aan een boom. Al kronkelend zoeken de takken hun eigen weg. Niks is symmetrisch. Geen boom is hetzelfde.

Dit knotsgekke voorleesboek gaat over anders zijn. Iedereen is anders en dat is maar goed ook. Sommige mensen zijn net even wat extra anders dan anderen. Zij kleuren ons leven.

In dit kinderboek wordt de Slurk gevolgd vanaf zijn geboorte. De andere Slurken zien dat hij anders is. Aanvankelijk leidt dit tot allerlei problemen. Maar naarmate de tijd verstrijkt, accepteert de Slurk zijn tekortkomingen. Hij ontdekt zijn talent en trekt de wijde wereld in.

Het prentenboek is bedoeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Hoewel er in het boek een aantal kenmerken van Kabuki worden aangehaald (spierslapte, motorische onhandigheid, gehoor- en zichtproblemen), is dit boek geschikt voor iedereen die zich weleens anders voelt. Voor kinderen. Maar ook voor volwassenen!

Opbrengst is voor het goede doel:
De winst van dit kinderboek gaat naar Stichting Kabuki Syndroom. Dat is een stichting die ervoor zorgt dat mensen met Kabuki hun talenten kunnen ontwikkelen. Vaak uiten die zich op het gebied van muziek, dans en toneel (Kabuki is Japans voor: zingen (ka), dansen (bu) en acteren (ki).

Geert Lammerink schreef dit boek over zijn dochter (die anders is).


ISBN
9789493230590
Pagina's
40
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gopher

Kinderen en Jeugd