Boekhandel Douwes Den Haag

Feyenoord - niets is sterker dan dat ene woord

Rob van Vuure

Feyenoord - niets is sterker dan dat ene woord

Feyenoord - niets is sterker dan dat ene woord

Feyenoord - niets is sterker dan dat ene woord

 

Over Feyenoord raken vele sportliefhebbers nooit uitgepraat. Feyenoord supporter ben je niet voor je lol, maar voor je hele leven. Honderdduizenden fanatieke supporters steunen de club uit Rotterdam door dik en dun en vele decennia lang.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Feyenoord - niets is sterker dan dat ene woord

Over Feyenoord raken vele sportliefhebbers nooit uitgepraat. Feyenoord supporter ben je niet voor je lol, maar voor je hele leven. Honderdduizenden fanatieke supporters steunen de club uit Rotterdam door dik en dun en vele decennia lang. Honderden, zo niet duizenden anekdotes, fabels en geruchten deden en doen de ronde. In Niets is groter dan dat ene woord een verzameling van maar liefst duizend feiten, quotes, records, fabels en anekdotes over misschien wel de grootste club van Nederland.

Over de ‘kromme’ ballen van Van Hanegem, de dribbel van Coen Moulijn, over ‘stille’ Wim Jansen, maar ook over de meeuw van Eddie Treytel, de kroket van Michiel Kramer, de grote mond van John Guidetti , de coupe van Graziano Pelle, de hattrick van Dirk Kuyt, het brilletje van Joop van Daele, over IJzeren Rinus, Theo de Tank, het chagrijn van Berghuis, de zucht van Don Leo, Jorien van den Herik als de Grote Kale Leider ( GKL), de slag bij Beverwijk, het lied van Lee Towers, de goals van Pi-air, de successen van Gio en veel meer.

Een heerlijk boek vol herkenbare gebeurtenissen opnieuw uit de vergetelheid gehaald en nu eeuwigheidswaarde toegekend. Een verzameling feiten en anekdotes die geen enkele Feyenoord supporter wil missen.


ISBN
9789493259621
Pagina's
184
Verschenen
NUR
489
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
edicola sport

Sportverhalen