Boekhandel Douwes Den Haag

Liguria

Genua en de Italiaanse Rivièra

Jessica Schots

Liguria

Liguria

Genua en de Italiaanse Rivièra

Liguria

 

Bovenin de laars ligt in het centrum van de regio Liguria de hoofdstad van de regio: Genua. Een belangrijke havenstad die, zoals meer industrie- en havensteden de afgelopen jaren, voor de liefhebber van iets minder voor de hand liggende stedentrips steeds aantrekkelijker is geworden.


Nog te verschijnen

€ 24,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Liguria

Bovenin de laars ligt in het centrum van de regio Liguria de hoofdstad van de regio: Genua. Een belangrijke havenstad die, zoals meer industrie- en havensteden de afgelopen jaren, voor de liefhebber van iets minder voor de hand liggende stedentrips steeds aantrekkelijker is geworden. Van statige paleizen tot visserswijkjes en van een doolhof aan steegjes tot wijdse havengezichten en schitterende uitzichten over de hele stad en de verre omtrek.

Onder Genua pronken de ansichtkaart-mooie Cinque Terre, die tot ieders verbeelding zullen spreken en terecht beroemd en veel bezocht zijn.
Wie de Cinque Terre al gezien heeft, of het íets rustiger wil hebben, reist vanuit Genua verder en bezoekt olijfolie-hoofdstad Imperia of de prachtige kustplaatsjes en bergdorpjes die je onderweg tegenkomt en waar je Barokke kerkjes, middeleeuwse muren en adembenemende doorkijkjes treft!

Jessica Schots is kunsthistorica en schrijft regelmatig over kunst en cultuur in Italië. Recent schreef zij een succesvolle reisgids over Rome en Sicilië. Is woonachtig in Italië, waar ze rondleidingen geeft en doceert over kunst en cultuur.

‘Genua, deze stad is als een stijlvolle oude dame, vol geheimen waarover ze nooit zal vertellen.’ Ilja Leonard Pfeijffer


ISBN
9789493259911
Pagina's
160
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PassePartout reizen

Reisgidsen Europa