Boekhandel Douwes Den Haag

ttm Toscane + ttm Antwerpen 2021

Kim Lansink & Joycie de Mayer

ttm Toscane + ttm Antwerpen 2021

ttm Toscane + ttm Antwerpen 2021

ttm Toscane + ttm Antwerpen 2021

 

Met time to momo Toscane haal je alles uit je stedentrip! En deze nieuwe editie heeft een volledige corona-update ondergaan. Plus een gloednieuw omslag en duidelijkere kaarten binnenin. Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,99


Beschrijving ttm Toscane + ttm Antwerpen 2021

Met time to momo Toscane haal je alles uit je stedentrip! En deze nieuwe editie heeft een volledige corona-update ondergaan. Plus een gloednieuw omslag en duidelijkere kaarten binnenin.
Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen.

Met 5 verrassende routes door de verschillende steden van Toscane : Lucca, Pisa, Arezzo, Siena en Florence en 1 autoroute door de streek kun je de steden en de omgeving in je eigen tempo ontdekken én de lokale lifestyle beleven.

Inclusief:
- Alle belangrijke bezienswaardigheden
- Meer dan 250 adressen om te eten, drinken en shoppen
- Handige uitneembare stadsplattegrond én gratis kaart-app
- Leuke top 10-lijstjes

Nu met gratis app!! En gratis Antwerpen themaroutes gids (zolang de voorraad strekt)

time to momo is met meer dan 200.000 verkochte gidsen per jaar de bestverkochte stedengids van Nederland en België. We zijn al meer dan 20 jaar een inspiratiebron voor reizigers. Check al onze stedentripbestemmingen, de laatste nieuwe tips en hotelinspiratie op www.timetomomo.com


ISBN
9789493273023
Verschenen
NUR
510
Druk
1
Uitvoering
Multiple-item retail product
Taal
Nederlands
Uitgever
Mo'Media

Reisgidsen