Boekhandel Douwes Den Haag

Dichtbij

time to momo

Dichtbij

Dichtbij

time to momo

Dichtbij

 

Met deze gids op zak loop je vanuit de trein regelrecht naar de leukste wijk van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. In de gidsen en op de website van time to momo delen onze lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,99

Ophalen: Nu 30 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Dichtbij

Met deze gids op zak loop je vanuit de trein regelrecht naar de leukste wijk van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. In de gidsen en op de website van time to momo delen onze lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een must-see meepikt, op je gemak naar die toffe adressen waar de locals zelf ook graag komen. Zonder dat je je hoeft voor te bereiden! Want dat hebben wij al voor je gedaan. Geen van de adressen die we beschrijven, heeft voor vermelding betaald; de gids is samengesteld
door een onafhankelijke redactie.

Met deze speciale cadeaugids laten we je zien dat je niet per se het vliegtuig hoeft te nemen voor een leuke stedentrip. Wij selecteerden zes bruisende steden in Nederland en België. Lekker dichtbij, met de trein. Je bent er zo!


ISBN
9789493273689
Verschenen
NUR
510
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mo'Media

Reisgidsen