Boekhandel Douwes Den Haag

Nevels

Een liefde rafelt, oude waarheden ontsluieren.

Marceline De Waard & Ton De Koning

Nevels

Nevels

Een liefde rafelt, oude waarheden ontsluieren.

Nevels

 

Nevels: Wat als achter de nevels herinneringen tevoorschijn komen die een nieuw licht werpen op het verleden? Fay groeide op in een landhuis op het Drentse platteland, waar de nevels zich hechten aan het veen.


Leverbaar

€ 22,50

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Nevels

Nevels:

Wat als achter de nevels herinneringen tevoorschijn komen die een nieuw licht werpen op het verleden?

Fay groeide op in een landhuis op het Drentse platteland, waar de nevels zich hechten aan het veen. In de Randstad bouwde zij daarna een ogenschijnlijk perfect leven op met haar grote liefde Frank. Dit komt onder druk als ze na een ongeval van haar moeder besluit tijdelijk bij haar in te trekken. Tot ongenoegen van Frank.
Een oude schoolvriend van Fay komt ook terug naar het dorp. Hij is op zoek naar de raadsels uit zijn jeugd. Zijn vragen en aanwezigheid confronteren Fay met haar meisjesdromen. En wat probeert haar moeder haar tussen de nevelsprookjes door nu eigenlijk te vertellen?

Terwijl het perfecte leven van Fay langzaam uit elkaar valt, trekken de nevels van het verleden op. Een geheim wordt ontrafeld.

www.marcelinedewaard.nl

Marceline de Waard:

Marceline is met twee romans en drie verhalenbundels niet meer weg te denken uit de wereld van vrouwenfictie. Feelgood met een twist. Haar hoofdpersonen zijn sterke vrouwen die het niet altijd gemakkelijk hebben en als het erop aankomt, het heft in eigen handen nemen. Met de roman Nevels zet Marceline een volgende stap in haar schrijverscarrière. Helder proza dat het onderliggende verhaal subtiel uitlicht.


ISBN
9789493275829
Pagina's
287
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ambilicious LLP

Romans