Boekhandel Douwes Den Haag

Barend is boos

Annelies Geurts & Hilde De Wilde

Barend is boos

Barend is boos

Barend is boos

 

Barend bouwt samen met zijn familie een dam en een burcht. Barend is een beetje anders dan zijn broertje en zusje. Hij is kleiner en… hij heeft boven en onder maar 1 knaagtand. En dat maakt het voor Barend toch wel een beetje moeilijk.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Barend is boos

Barend bouwt samen met zijn familie een dam en een burcht. Barend is een beetje anders dan zijn broertje en zusje. Hij is kleiner en… hij heeft boven en onder maar 1 knaagtand. En dat maakt het voor Barend toch wel een beetje moeilijk. Daarom mag hij geen stammen en dikke takken doorknagen van papa Bever. Dat duurt te lang. Hij moet steentjes zoeken en modder brengen om de dam en de burcht sterk te maken.

Elke avond is Barend heel vies en wordt hij door de andere jonge bevers uitgelachen. Dat doet hem heel veel verdriet en op een morgen besluit hij om weg te gaan. Op zijn tocht sluit hij vriendschap met een waterschildpad, een eend en een uil, en beleeft hij gelukkige momenten. Toch wordt het wel weer tijd voor Barend om terug te keren naar zijn familie, maar hij durft die stap niet te zetten. Tot zijn vrienden een fantastisch plan hebben…

Hilde De Wilde schrijft al verhaaltjes sinds 2017. Dat doet ze in een speelse stijl. Haar eerste boek 'Dag kleine vriend' verscheen in december 2021. Een avontuurlijk verhaal geschreven bij de prachtige foto’s van natuurfotograaf Niki Colemont. 'Barend is BOOS' is haar tweede boek. Een verhaal vol gevoelens geschreven bij de prachtige, gedetailleerde, kleurrijke tekeningen van Annelies Geurts. Een jong veelbelovend tekentalent.

Annelies Geurts is een jonge artistieke duizendpoot die met 'Barend is BOOS' haar eerste stappen zet als illustratrice. Zij heeft het mooie verhaal van Hilde omgetoverd in leuke, levendige tekeningen.

Een fijn en kleurrijk kinderboek vol gevoelens, ideaal voor de allerkleinsten (vanaf 4 jaar)!


ISBN
9789493293106
Verschenen
NUR
270
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing

Kinderboeken diversen