Boekhandel Douwes Den Haag

Wakker

Sarah Elisabeth Braeckevelt

Wakker

Wakker

Wakker

 

‘De werkelijkheid, die kan het tempo van mijn hoofd niet volgen. Ik produceer belachelijk veel gedachten tegelijkertijd. Het is als een autostrade met een tiental wegen die allemaal boven, op en door elkaar synchroon het verkeer kunnen bevatten.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Wakker

‘De werkelijkheid, die kan het tempo van mijn hoofd niet volgen. Ik produceer belachelijk veel gedachten tegelijkertijd. Het is als een autostrade met een tiental wegen die allemaal boven, op en door elkaar synchroon het verkeer kunnen bevatten. Wonder boven wonder gebeuren er vrij weinig accidenten. De gedachten gaan gewoon ongestoord hun eigen gangetje.’

Een mens produceert vele tienduizenden gedachten per dag, waarvan slechts een fractie ons echt vooruit helpt in het leven. Geen wonder dat we al eens durven verdwalen in deze wildernis. Eens we er bewust mee aanwezig leren zijn, eens we leren voelen wat eronder ligt, dan worden we wakker en kunnen we pas echt ten volle gaan leven.

In dit boek richt Sarah zich tot degenen die lijden onder het gewicht van maatschappelijke druk, en allicht nog sterker onder de tirannie van hun eigen gedachten. In sluimertoestand – ergens tussen slaap en waak – doen wat ons wordt opgedragen met de hoop daarin geluk te vinden. Niets is echter minder waar, hoog tijd dus om het over een andere boeg te gooien!

Sarah Braeckevelt is werkzaam als psychologe en gedragstherapeute, ze verhuisde afgelopen jaar naar Barcelona en werkt van daaruit volledig digitaal. Ze ontwikkelde het Fully Present-programma, erop gericht je vermogen om flexibel met gedachten en gevoelens om te gaan, zo ook met de uitdagingen van het leven, te vergroten.

Dit programma is een waardevol hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar meer rust en balans in hun leven. Bovendien biedt Sarah gratis geleide meditaties aan op de app Insight Timer. Hierdoor kan iedereen genieten van de voordelen van mindfulness, waar ze ook zijn.


ISBN
9789493293380
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing

Gezondheid en geneeskunde