Boekhandel Douwes Den Haag

Mr. Notting Hill

Louise Bay

Mr. Notting Hill

Mr. Notting Hill

Mr. Notting Hill

 

Zesde en laatste deel in de Mister-serie! Wanneer Parker op een benefietgala voor haar stichting een etentje met zichzelf besluit te verloten voor het goede doel, verwacht ze dat het hoogste bod zal worden uitgebracht door een of andere oude man die in een goed blaadje probeert te komen bij haar vader, de (invloed)rijke Arthur Frazer.


Leverbaar

€ 20,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Mr. Notting Hill

Zesde en laatste deel in de Mister-serie! Wanneer Parker op een benefietgala voor haar stichting een etentje met zichzelf besluit te verloten voor het goede doel, verwacht ze dat het hoogste bod zal worden uitgebracht door een of andere oude man die in een goed blaadje probeert te komen bij haar vader, de (invloed)rijke Arthur Frazer. In plaats daarvan mondt het erin uit dat ze op date gaat met de lange, knappe man tegen wie ze vlak voor het evenement in de lobby opbotste... wat uitmondde in een jurk vol slagroomsoes, waarna ze beschaamd afdroop.

Tristan houdt zijn ogen goed open op hetzelfde benefietgala, waar hij is om zijn businessmentor Arthur een plezier te doen. Ziet hij de vrouw met de slagroomsoezen nog ergens? Zijn verbazing is groot als ze ineens op het podium verschijnt. Zonder nadenken biedt hij tien keer zoveel als de rest om met haar op date te mogen. Parker denkt dat hij het doet vanwege haar vader, maar niets blijkt minder waar. Hij wil haar nergens voor gebruiken... maar zij kan hem wél ergens voor gebruiken.


ISBN
9789493297562
Pagina's
292
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
April Books

Romantiek