Boekhandel Douwes Den Haag

Wacht met mij

Amy Daws

Wacht met mij

Wacht met mij

Wacht met mij

 

Als romance-auteur Kate Smith een writer’s block krijgt terwijl ze net het laatste deel moet schrijven van haar bestsellerserie, zou ze zo'n beetje alles doen om haar schrijfmojo terug te krijgen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Wacht met mij

Als romance-auteur Kate Smith een writer’s block krijgt terwijl ze net het laatste deel moet schrijven van haar bestsellerserie, zou ze zo'n beetje alles doen om haar schrijfmojo terug te krijgen. Zoals de wachtkamer van een autogarage binnensluipen omdat de woorden daar net zo makkelijk uit haar blijken te stromen als de gratis koffie. Het lukt haar om onder de radar te blijven, totdat monteur Miles Hudson opmerkt dat er steeds een roodharige vrouw binnenkomt via de medewerkersingang. Maar hij vindt haar veel te interessant om haar te verlinken. Een testritje maken van haar nieuwe boekidee klinkt veel beter.

Bestsellerauteur Amy Daws schrijft spicy liefdesverhalen. Haar Wacht met mij-serie ging viral op TikTok en van dit eerste deel is een film gemaakt door Passionflix in de VS. Amy woont in South Dakota met haar man en dochter.


ISBN
9789493297586
Pagina's
300
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
April Books

Romantiek