Boekhandel Douwes Den Haag

Evan

Kennedy Fox

Evan

Evan

Evan

 

In plaats van op de familieranch te werken, is Evan een andere weg ingeslagen. Hij is SEH-arts en hij is goed met zijn handen – in meer dan één opzicht – en superslim. Een relatie is nooit een topprioriteit geweest en door zijn tragische verleden blijft hij liever op afstand.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Evan

In plaats van op de familieranch te werken, is Evan een andere weg ingeslagen. Hij is SEH-arts en hij is goed met zijn handen – in meer dan één opzicht – en superslim. Een relatie is nooit een topprioriteit geweest en door zijn tragische verleden blijft hij liever op afstand. Hij besluit een wilde nacht te beleven en slaat op de bruiloft van zijn broer een mysterieus meisje aan de haak dat hij nooit meer hoeft te zien, wat perfect is voor deze zelfverklaarde eeuwige vrijgezel.

Emily Bell is een stadsmeisje pur sang, maar is vastbesloten los te komen van haar familie en verleden. Ze wil op eigen kracht naam maken in de medische wereld. Wanneer ze als plus-one naar een bruiloft gaat, ontmoet ze de ultieme verleider met zijn zuidelijke charme, rommelige blonde haar en onweerstaanbare sexappeal.

Ze willen hetzelfde – één nacht van passie en dan gaan ze ieder hun eigen weg. Geen geknuffel achteraf. Geen telefoontjes de volgende dag. Geen ongemakkelijk afscheid. Jammer dat het universum andere plannen heeft – die duidelijk zullen worden als ze zich maandagmorgen op het werk melden.


ISBN
9789493297708
Pagina's
336
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
April Books

Romantiek