Boekhandel Douwes Den Haag

Jackson

Kennedy Fox

Jackson

Jackson

Jackson

 

Vierde en laatste deel in de romantische Bishop Brothers-serie


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Jackson

Voor Jackson, die is opgegroeid in Texas, is het ranchleven het enige wat hij ooit gekend heeft. Paarden en feesten zijn zijn levensstijl, en alle plaatselijke vrouwen weten dat ook. Paardrijlessen zijn niet het enige waar de manege om bekendstaat, en hij zorgt ervoor dat klanten nooit onbevredigd weggaan. Iedereen weet dat Jackson niet te beteugelen is, maar niet alles is wat het lijkt. Aan de oppervlakte is hij misschien een rokkenjager, maar hij verbergt diepe gevoelens voor degene die zijn hart al sinds zijn tienerjaren heeft. Helaas is het niet zo eenvoudig om haar te veroveren.

Kiera Young staat bekend om haar brutale karakter en extraverte persoonlijkheid. Hoewel ze een van de beste paardentrainers in de omgeving is, heeft ze haar beste vriend en de man van wie ze sinds haar vijftiende heimelijk houdt - Jackson Bishop - nooit kunnen temmen. Ze wacht al jaren tot hij zijn ware gevoelens opbiecht, maar naarmate de tijd verstrijkt, besluit ze dat ze klaar is met wachten. Kiera ontmoet eindelijk een man die haar de wereld belooft, en als hij de grote vraag stelt, zegt ze ja - ze zijn allebei klaar om zich te settelen en een gezin te stichten.

Ook al klopt haar hart voor een andere man.

Jackson is er zeker van dat hij Kiera voorgoed kwijt is en het kan alleen zichzelf kwalijk nemen. Maar op de dag van haar huwelijk kan hij het niet opbrengen om de vrouw van wie hij houdt naar het altaar te zien lopen met iemand anders. Kiera twijfelt al en weet dat ze niet kan trouwen zonder zijn steun. Als ze voor het altaar staat, beseft ze dat ze Jackson niet kan laten gaan en er alles aan zal doen om hem te houden - zelfs als dat betekent dat ze van haar eigen bruiloft moet weglopen.


ISBN
9789493297746
Pagina's
420
Verschijnt
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
April Books

Romantiek