Boekhandel Douwes Den Haag

Eindpunt

Ryanne Veldkamp

Eindpunt

Eindpunt

Eindpunt

 

Na een paar jaar backpacken om weg te komen van het verdriet om haar veel te jong overleden ouders, besluit Hailey zich in Eindpunt weer in Nederland te vestigen. Ze solliciteert als docent Frans op een middelbare school en wordt aangenomen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Eindpunt

Na een paar jaar backpacken om weg te komen van het verdriet om haar veel te jong overleden ouders, besluit Hailey zich in Eindpunt weer in Nederland te vestigen. Ze solliciteert als docent Frans op een middelbare school en wordt aangenomen. Op diezelfde school werkt Nathan, die ze kent uit haar eigen schooltijd. De etter van destijds is wel heel goed opgedroogd. Terwijl zij het leuk vindt om hem weer te zien, lijkt het erop dat Nathan niets van haar moet weten. Het is bijna alsof hij haar iets kwalijk neemt. Misschien nog wel het meest dat hij zich tot haar aangetrokken voelt? Maar als hij haar zoent en haar daarna weer van zich afduwt, laat Hailey het daar niet bij zitten. Ze zal weleens laten zien wie van hen de langste adem heeft.

"Met Nate en Hailey heeft Ryanne twee personages gecreëerd die je vanaf de eerste pagina in je hart sluit. De luchtige manier van schrijven, in combinatie met de zware onderwerpen, maken van Eindpunt een pareltje." - Nicole Schelling


ISBN
9789493297913
Pagina's
350
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
April Books

Romantiek