Boekhandel Douwes Den Haag

Met de camper door Noord-Duitsland ende Oostzeekust

met Rügen, Usedom en de Müritz

Tina Reinders

Met de camper door Noord-Duitsland ende Oostzeekust

Met de camper door Noord-Duitsland ende Oostzeekust

met Rügen, Usedom en de Müritz

Met de camper door Noord-Duitsland ende Oostzeekust

 

Een fijn vakantiegebied voor zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers en gezinnen. Bezoek bekende Hanzesteden als Bremen en Lübeck en onbekende pareltjes als Neustrelitz en Lüdwigslust. Het relatief onbekende Noorden van Duitsland heeft enorm veel te bieden: zon, zee, strand, eilanden, maar ook de oudste Hanzesteden, extravagante paleizen, kloosterruïnes en een ontelbaar aantal diepblauwe meren..


Nog te verschijnen

€ 24,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Met de camper door Noord-Duitsland ende Oostzeekust

Een fijn vakantiegebied voor zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers en gezinnen. Bezoek bekende Hanzesteden als Bremen en Lübeck en onbekende pareltjes als Neustrelitz en Lüdwigslust.

Het relatief onbekende Noorden van Duitsland heeft enorm veel te bieden: zon, zee, strand, eilanden, maar ook de oudste Hanzesteden, extravagante paleizen, kloosterruïnes en een ontelbaar aantal diepblauwe meren.. Leun tussendoor lekker achterover in je privé ‘strandkorb’, ga suppen op de Zierker See en waag je aan ‘spaghetti eis’. Voor de kinderen is er naast strandplezier een overvloed aan dierentuinen, pretparken en belevingsmusea. Een groot deel van Noord-Duitsland en de Oostzeekust ligt in het voormalige Oost-Duitsland. Voor de camper zijn zowel de moderne camperplaatsen als eenvoudige campings prima ‘stops’.

Met de reisgids Noord-Duitsland en de Oostzeekust ontdek je pittoreske binnensteden en dorpen, de eilanden Rügen en Usedom en het meren- en natuurgebied rond de Müritz. Volg je de route van het boek, dan begint je vakantie met koffie in Café Sand in Bremen en eindigt met een biertje bij Martins Musik Café in het vestingstadje Dömitz aan de Elbe.

Studies Toerisme en Communicatie en backpacken rond de wereld, maken dat Tina Reinders als freelance tekstschrijver al jaren veel over reisbestemmingen schrijft. Sinds 2017 reist Tina met haar camper ‘Lily’ door heel Europa. Haar werk als reisschrijver gaat onderweg gewoon door.


ISBN
9789493300217
Pagina's
160
Verschijnt
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PassePartout reizen

Reisgidsen Europa