Boekhandel Douwes Den Haag

Met de camper door Noord-Duitsland

met Rügen, Usedom en de Müritz

Tina Reinders

Met de camper door Noord-Duitsland

Met de camper door Noord-Duitsland

met Rügen, Usedom en de Müritz

Met de camper door Noord-Duitsland

 

Het relatief onbekende noorden van Duitsland heeft enorm veel te bieden: zon, zee, strand, eilanden, maar ook de oudste Hanzesteden, extravagante paleizen, kloosterruïnes en een ontelbaar aantal diepblauwe meren.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 24,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Met de camper door Noord-Duitsland

Het relatief onbekende noorden van Duitsland heeft enorm veel te bieden: zon, zee, strand, eilanden, maar ook de oudste Hanzesteden, extravagante paleizen, kloosterruïnes en een ontelbaar aantal diepblauwe meren. Een fijn vakantiegebied voor zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers en gezinnen. Bezoek bekende Hanzesteden als Bremen en Lübeck en onbekende pareltjes als Neustrelitz en Lüdwigslust. Leun tussendoor lekker achterover in je privé ‘strandkorb’, ga suppen op de Zierker See en waag je aan ‘spaghetti eis’. Voor de kinderen is er naast strandplezier een overvloed aan dierentuinen, pretparken en belevingsmusea.

Een groot deel van Noord-Duitsland en de Oostzeekust ligt in het voormalige Oost-Duitsland. Met de camper kies je de ene keer voor een moderne camperplaats en de andere keer voor een eenvoudige camping die in de DDR-tijd al populair was. Neem vooral de fietsen mee, want het licht glooiende landschap nodigt uit tot lange tochten over de vele fietspaden.

Met Noord-Duitsland en de Oostzeekust ontdek je pittoreske binnensteden en dorpen, de eilanden Rügen en Usedom en het meren- en natuurgebied rond de Müritz. Volg je de route van het boek, dan begint je vakantie met koffie in Café Sand in Bremen en eindigt met een biertje bij Martins Musik Café in het vestingstadje Dömitz aan de Elbe.


ISBN
9789493300217
Pagina's
160
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PassePartout reizen

Reisgidsen Europa