Boekhandel Douwes Den Haag

De Italiaanse keuken van Amallfi

Zonovergoten recepten van de magische kust

Ursula Ferrigno

De Italiaanse keuken van Amallfi

De Italiaanse keuken van Amallfi

Zonovergoten recepten van de magische kust

De Italiaanse keuken van Amallfi

 

In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. ‘De Italiaanse keuken’ is in feite een lappendeken van lokale en regionale keukens. De familie van de vermaarde top-kok Ursula Ferrigno komt uit het zuiden van Italië, net ten zuiden van Napels: de Amalfikust.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 27,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving De Italiaanse keuken van Amallfi

In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. ‘De Italiaanse keuken’ is in feite een lappendeken van lokale en regionale keukens.

De familie van de vermaarde top-kok Ursula Ferrigno komt uit het zuiden van Italië, net ten zuiden van Napels: de Amalfikust. De streek staat wereldwijd bekend als een van de mooiste plekken van Italië: adembenemende wegen die omhoog kronkelen over de heuvels, pastelkleurige huizen die overhellen richting zee, terrassen omgeven door bloemen en achter elke bocht bomen die bijna omvallen onder het gewicht van de meest zalige citroenen ter wereld.
Ontdek de heerlijke gerechten die deze streek te bieden heeft. Groentegerechten spelen hier de hoofdrol en vlees en vis worden vaak gecombineerd. Dit verleidelijke boek bevat 75 heerlijke recepten, die met aandacht en zorg zijn bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Daarnaast bevat het boek verhalen over de eetcultuur en de tradities van de regio en prachtige foto’s van de omgeving.

Geniet van de heerlijkste gerechten, van eenvoudige antipasti tot pane , pizza en pasta, tot de piatti principali , contorni en de zo belangrijke dolci.


ISBN
9789493300590
Pagina's
192
Verschenen
NUR
441
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edicola Culinair

Basis kookboeken