Boekhandel Douwes Den Haag

Hoe Poetin zijn tanden stukbeet

Russische invasie & Oekraïens verzet

Ardy Beld

Hoe Poetin zijn tanden stukbeet

Hoe Poetin zijn tanden stukbeet

Russische invasie & Oekraïens verzet

Hoe Poetin zijn tanden stukbeet

 

Met zijn invasie van Oekraïne overtrof de Russische president Vladimir Poetin de meest pessimistische scenario’s over zijn geopolitieke ambities. Het Russische leger zaaide op zijn bevel dood en verderf in het grootste land van Europa.


Leverbaar

€ 25,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Hoe Poetin zijn tanden stukbeet

Met zijn invasie van Oekraïne overtrof de Russische president Vladimir Poetin de meest pessimistische scenario’s over zijn geopolitieke ambities. Het Russische leger zaaide op zijn bevel dood en verderf in het grootste land van Europa. Het leven van velen werd tot ver over de Oekraïense grenzen compleet op zijn kop gezet.
In dit boek schetsen persoonlijke gesprekken met bekende en minder bekende Oekraïners, Russen en Wit-Russen een indringend beeld van de gevolgen van de invasie. De chronologische tijdlijn en achtergrondartikelen over uiteenlopende onderwerpen, van de oorlogsmisdaden in Boetsja tot de rol van Oekraïense collaborateurs, maken dit werk tot een meeslepend en veelzijdig naslagwerk over de oorlog van Poetin.

Pavlo Toboltsev, Oekraïens frontstrijder, voorheen vrachtwagenchauffeur: “Als ze ons in de NAVO opnemen, dan is de bevrijding er binnen 24 uur."

Vladimir Kotlyarov, zanger van de Russische band Pornofilmy, over Poetin: “Inmiddels weet niemand hier meer wat voor
waanzinnige daden we nog van hem kunnen verwachten."

Svetlana Tichanovskaja, Wit-Russische oppositieleider: “Het Wit-Russische volk vecht samen met Oekraïne tegen twee dictators: Loekasjenko en Poetin."


ISBN
9789493306301
Verschenen
NUR
697
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Doorbraak

Politieke geschiedenis en geschiedenis van de internationale betrekkingen