Boekhandel Douwes Den Haag

Mobirealisme

Mobiel naar morgen

Koen Kennis

Mobirealisme

Mobirealisme

Mobiel naar morgen

Mobirealisme

 

We zijn mobieler dan ooit. Dat is een goede zaak, want er is een rechtstreekse link tussen onze welvaart en ons welzijn. Tegelijk verandert onze mobiliteit drastisch onder invloed van technologie en scherpere verwachtingen op het vlak van duurzaamheid en leefbaarheid.


Nog te verschijnen

€ 25,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Mobirealisme

We zijn mobieler dan ooit. Dat is een goede zaak, want er is een rechtstreekse link tussen onze welvaart en ons welzijn. Tegelijk verandert onze mobiliteit drastisch onder invloed van technologie en scherpere verwachtingen op het vlak van duurzaamheid en leefbaarheid. Hoe verzoen je leefbaarheid en bereikbaarheid in het economische hart van Europa, en zorg je dat iedereen aan boord blijft ? Koen Kennis houdt als schepen voor mobiliteit van Antwerpen en voorzitter van de Antwerpse Vervoerregio heel veel balletjes in de lucht met een visie die hij zelf omschrijft als ‘mobirealisme’.

Sampo Hietanen, CEO en oprichter van MaaS Global: “Koen Kennis heeft voor Antwerpen een visie op multimodaliteit ontwikkeld die zorgt voor een groot aanbod van multimodale alternatieven, maar ook voor betrouwbare infrastructuur zoals veilige fietspaden. We kunnen de stad werkelijk gebruiken als living lab en testen op grote schaal, met steun van de lokale overheid. Antwerpen is hierdoor een zeer belangrijke stad geworden voor ons, waar vele steden van kunnen leren."

Bart De Wever, burgemeester Antwerpen: “Zijn achtergrond als ingenieur en change manager is een profiel dat te weinig in de politiek zit, maar absoluut noodzakelijk is voor ‘hardere’ bevoegdheden, zoals financiën en mobiliteit. Hij heeft zijn kwaliteiten als bestuurder waargemaakt: de juiste man op de juiste plaats."


ISBN
9789493306363
Verschenen
NUR
780
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Doorbraak

Economie en bedrijf