Boekhandel Douwes Den Haag

Op eigen kracht

De wereld rond - 4 jaar avontuur - 40.000 km

Zoe Agasi & Olivier Van Herck

Op eigen kracht

Op eigen kracht

De wereld rond - 4 jaar avontuur - 40.000 km

Op eigen kracht

 

Zes verschillende reismethodes / Vier jaar avontuur / 40.000 kilometer Zoë en Olivier sluiten een deal : Als ik tot het zuiden van Spanje fiets, zeil jij mee over de Atlantische Ocean. Het is het begin van een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder ervaring en zonder tijdslimiet.Tijdelijk niet leverbaar

€ 39,95

Geen levertijd bekend


Beschrijving Op eigen kracht

Zes verschillende reismethodes / Vier jaar avontuur / 40.000 kilometer

Zoë en Olivier sluiten een deal : Als ik tot het zuiden van Spanje fiets, zeil jij mee over de Atlantische Ocean. Het is het begin van een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder ervaring en zonder tijdslimiet. In vier jaar tijd reizen ze op eigen kracht 40.000 kilometer. Ze fietsen, zeilen, wandelen, kanoën, skiën en skaten van verlaten wegen naar pure wildernis, van tranen naar trotse overwinningen, van slaande ruzies naar intens geluk.
Het boek is een levendige kroniek van wat er gebeurt als we onze comfortzone verlaten, op weg naar het onbekende. De beloning is een uitzonderlijke zelfontdekking en nieuwe blik op de wereld. Op eigen kracht is een inspiratieverhaal om bij weg te dromen, vol praktische tips om jouw eigen droom waar te maken.


ISBN
9789493338142
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mo'Media

Reizen Algemeen