Boekhandel Douwes Den Haag

De serie van Anouk met gratis uniek memoryspel

Anouk Van der Jeught

De serie van Anouk met gratis uniek memoryspel

De serie van Anouk met gratis uniek memoryspel

De serie van Anouk met gratis uniek memoryspel

 

De serie van Anouk met gratis memoryspel Anouk Van der Jeught De eendjes van Anouk De voorliefde van Anouk Van der Jeugd voor eendjes begon in mei 2018, toen een wilde eend in haar tuin was komen broeden.


Leverbaar

€ 37,50

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving De serie van Anouk met gratis uniek memoryspel

De serie van Anouk met gratis memoryspel
Anouk Van der JeughtDe eendjes van Anouk

De voorliefde van Anouk Van der Jeugd voor eendjes begon in mei 2018,
toen een wilde eend in haar tuin was komen broeden. Na een maand kwamen de eitjes uit en zaten er elf eendjes vrolijk te plonzen in haar zwembadje.

Aangezien haar tuin ommuurd is, groeiden ze daar verder op. Anouk had enorm veel plezier met deze dieren. Hoe zij dit beleefde en hoe ze uiteindelijk de eendjes tot aan de vijver in het dorp (Brugge Sint-Michiels) kreeg, kun je ontdekken in dit boek.Anouk en Kanoo in de sneeuw

Anouk krijgt een nieuw huisdier, de sneeuwwitte puppy Kanoo.

Wanneer het eindelijk sneeuwt, kan Anouk niet wachten om met Kanoo buiten te gaan spelen. Maar door al dat wit raakt Anouk haar puppy bijna kwijt. Zal Anouk ooit nog met Kanoo in de sneeuw durven spelen?

Anouk en Kanoo in de sneeuw is een winters verhaal voor kleine dierenliefhebbers, gebaseerd op de waargebeurde belevenissen van Anouk en haar eigen hond.Anouk vindt een zwerfkatje

Wanneer Anouk met haar hond Kanoo aan het wandelen is, komt ze een zwart, pluizig zwerfkatje tegen. Anouk besluit om het katje naar de dierenarts te brengen en ervoor te zorgen. Maar dat lukt niet zo goed. Het katje wil niet eten of drinken en verzet zich als Anouk zijn wondjes wil verzorgen. Wie kan het katje helpen?


ISBN
9789493341210
Verschenen
NUR
273
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Driel Publishing

Prentenboeken (< 6 jaar)