Boekhandel Douwes Den Haag

Met de camper door Spanje

van San Sebastiaan naar Cadiz

Tina Reinders

Met de camper door Spanje

Met de camper door Spanje

van San Sebastiaan naar Cadiz

Met de camper door Spanje

 

Natuurlijk kan je binnen twee dagen van San Sebastián naar Cádiz rijden over de snelweg, maar het hoeft niet. Met de camper van San Sebastián naar Cádiz neemt de snelweg als hoofdroute, maar maakt de hele tijd omwegen die altijd terugkeren naar de snelweg.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50


Beschrijving Met de camper door Spanje

Natuurlijk kan je binnen twee dagen van San Sebastián naar Cádiz rijden over de snelweg, maar het hoeft niet.
Met de camper van San Sebastián naar Cádiz neemt de snelweg als hoofdroute, maar maakt de hele tijd omwegen die altijd terugkeren naar de snelweg. De omwegen leiden door verrassend leuke kleine steden, slaperige dorpjes en prachtige natuurgebieden. Je krijgt tips waar te wandelen, waar vale gieren te spotten, waar te fietsen over ‘Via Verdes’ en waar je kan zwemmen. De route loopt van strandstad San Sebastián via de uitlopers van de Pyreneeën, de woestijn van Las Bardenas Reales, de heuvels van de Sierra de Francia en het wonderschone Extremadura dat niet voor niets ‘extra hard’ heet, naar de zonnige stranden van de Costa de la Luz.

Er is uitgebreid aandacht voor de monumentale grote steden die op de hoofdroute liggen zoals de majestueuze kathedralen van Burgos en Salamanca, modern Valladolid, middeleeuws Cáceres, de Romeinse stad Mérida en natuurlijk Sevilla. Je gaat wijn proeven in de Alavesa wijnregio en sherry in Jerez de la Frontera en daar neem je een toastje Torta del Casar kaas bij. De achtergrondinformatie in het boek plaatst alles in een soms historische, soms hedendaagse context.

Een camperboek biedt uiteraard praktische informatie, camperinformatie en een brede keuze aan overnachtingsplaatsen, zowel comfortabele campings, als goedkope of zelfs gratis camperplaatsen


Studies toerisme en communicatie en backpacken rond de wereld, maken dat Tina Reinders als freelance tekstschrijver al jaren veel over reisbestemmingen schrijft. Sinds 2017 reist Tina met haar camper ‘Lily’ door heel Europa. Haar werk als reisschrijver gaat onderweg gewoon door en resulteerde in een aantal succesvolle, bij Edicola verschenen reis-titels.


ISBN
9789493358041
Pagina's
160
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PassePartout reizen

Reisgidsen Europa