Boekhandel Douwes Den Haag

NZH delen 1 & 2 / DVD

Van Volendam tot Scheveningen

NZH delen 1 & 2 / DVD

NZH delen 1 & 2 / DVD

Van Volendam tot Scheveningen

NZH delen 1 & 2 / DVD

 

Deze DVD bevat unieke beelden van de NZH tram, bijvoorbeeld met de laatste rit van de stoomtram Leiden-Haarlem in 1932 met origineel geluid. Ook fascinerend zijn de beelden uit de beginjaren 20 van de lijn Amsterdam-Zandvoort met materieel dat deels nog in de kleur geel rondrijdt.


Leverbaar

€ 9,95

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving NZH delen 1 & 2 / DVD

Deze DVD bevat unieke beelden van de NZH tram, bijvoorbeeld met de laatste rit van de stoomtram Leiden-Haarlem in 1932 met origineel geluid. Ook fascinerend zijn de beelden uit de beginjaren 20 van de lijn Amsterdam-Zandvoort met materieel dat deels nog in de kleur geel rondrijdt. En niet te vergeten een kruising van NZH krokodil 1051 met een lokaaltrein Haarlem- Hoofddorp. Van het afscheid van de lijnen Amsterdam-Volendam, Amsterdam-Zandvoort, Haarlem-Leiden en de Haarlemse stadstram krijgt U de originele Polygoon beelden te zien met bijbehorend commentaar.
Uiteraard krijgt U bovengenoemde lijnen ook te zien in de jaren voor het onafwendbare einde. Station Amsterdam-Noord, de doortocht door Monnickendam, rangeren te Volendam, het eindpunt Spuistraat, de vrije baan tussen Amsterdam en Haarlem, de moeizame route door Haarlem. In deel 2 is het de beurt aan het normaalspoorbedrijf rond Leiden, met takken naar Den Haag, Katwijk en Noordwijk, alsmede de Leidse stadsdienst en de lokaaldienst Scheveningen-Voorburg.


ISBN
2000000000060
NUR
464
Uitvoering
DVD video
Taal
Nederlands
Uitgever
Groenendal