Boekhandel Douwes Den Haag

Ziel zonder naam

Robin Schalk

Ziel zonder naam

Ziel zonder naam

Ziel zonder naam

 

Ziel zonder naam Een man zakt zwaargewond in een coma. Behalve een hoop bloed is hij ook zijn geheugen verloren. Wie is hij, wat is er gebeurd? In een wereld tussen het leven en de dood moet hij zich door het herleven van zijn herinneringen een weg naar buiten zien te vechten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Ziel zonder naam

Ziel zonder naam

Een man zakt zwaargewond in een coma. Behalve een hoop bloed is hij ook zijn geheugen verloren. Wie is hij, wat is er gebeurd?
In een wereld tussen het leven en de dood moet hij zich door het herleven van zijn herinneringen een weg naar buiten zien te vechten. Vele vragen frustreren echter de zoektocht. Wie is die mysterieuze pratende teddybeer, die zijn eigen agenda lijkt te hebben? Waarom worden tijdens deze race tegen de klok liefelijke herinneringen aan zijn vrouw en ouders afgewisseld met gewelddadige beelden van gevechten, inbraak, een politie achtervolging en een gebouw dat in brand staat?
Is hij in gevaar of vormt hij een gevaar voor anderen?


Robin Schalk

De in Breda geboren Robin Schalk reist zowel op papier als in het dagelijks leven de wereld rond. Om te fotograferen, het avontuur aan te gaan en natuurlijk om te schrijven. Zijn filmische schrijfstijl is geboren uit een liefde voor Amerikaanse films en boeken.


ISBN
9781913980511
Pagina's
320
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij StoryLand

Literaire thriller