Boekhandel Douwes Den Haag

Het eind van het feest

Kirsten De Coninck

Het eind van het feest

Het eind van het feest

Het eind van het feest

 

Wanneer Pieter dertig wordt, organiseert zijn moeder een familiefeest in Valnontey, een Italiaans bergdorp. Onderweg naar hun afspraak besluiten Pieter en zijn vriendin op te splitsen: hij gaat te voet door het nationaal park, zij gaat verder met de auto.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,98


Beschrijving Het eind van het feest

Wanneer Pieter dertig wordt, organiseert zijn moeder een familiefeest in Valnontey, een Italiaans bergdorp. Onderweg naar hun afspraak besluiten Pieter en zijn vriendin op te splitsen: hij gaat te voet door het nationaal park, zij gaat verder met de auto. Op het afgesproken tijdstip ontbreekt van hem elk spoor.
Hendrik belandt in Valnontey om een hoofdstuk uit zijn verleden af te sluiten. Met alleen wat vage vermoedens over hoe hij dat kan doen, trekt hij het nationaal park in.

Aanvankelijk zoeken Pieters familieleden de verklaring voor zijn afwezigheid in zijn avontuurlijke karakter. Ze vertrouwen erop dat hij snel zal arriveren. Wanneer dat na een aantal dagen nog niet het geval is, brengt dat de fundamenten van hun gezin aan het wankelen. Een jonge politieagent, die met het onderzoek naar zijn verdwijning belast wordt, keert heel wat stenen om, maar slaagt hij er ook in om Pieter terug te vinden? En wat heeft Hendrik met zijn verdwijning te maken?

Kirsten De Coninck (1973) woont in Hoegaarden en is moeder van vier volwassen kinderen. Eerder verschenen Flirten met de hemel (2018) en Lawine (2019), beide uitgegeven bij uitgeverij Het Punt.


ISBN
9781913980818
Pagina's
380
Verschenen
NUR
330
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij StoryLand

Spanning