Boekhandel Douwes Den Haag

De Zilveren Lepel

Zilveren Lepel

Asterisk & Jacques Meerman

Zilveren Lepel

De Zilveren Lepel

Zilveren Lepel

De Zilveren Lepel: Zilveren Lepel

 

Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb.De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 51,50

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De Zilveren Lepel: Zilveren Lepel

Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb.De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek. Sam de Voogt - NRC


Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.


Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken.


Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. Uiteraard met uitgebreide uitleg over kooktermen en keukengerei en een register waarin gezocht kan worden op ingrediënt, menugang en de Italiaanse en Nederlandse receptnamen. Dit is het enige boek dat de liefhebber van Italiaans koken nodig heeft!


'Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.' Janneke Vreugdenhil, NRC.next


'De bijbel van de Italiaanse keuken.' Foodies


ISBN
9789000309757
Pagina's
1504
Verschenen
Serie
De Zilveren Lepel
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Dishoeck

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren