Boekhandel Douwes Den Haag

Dat is toch duidelijk?

een businessroman over retail

Eliyahu M. Goldratt

Dat is toch duidelijk?

Dat is toch duidelijk?

een businessroman over retail

Dat is toch duidelijk?

 

Een overstroming leidt ertoe dat Paul de voorraad en distributie van zijn filiaal op een andere manier moet regelen. Hij kiest voor originele oplossingen waarbij iedereen zijn werkwijze moet veranderen.


Direct te downloaden

€ 14,99


Beschrijving Dat is toch duidelijk?

Een overstroming leidt ertoe dat Paul de voorraad en distributie van zijn filiaal op een andere manier moet regelen. Hij kiest voor originele oplossingen waarbij iedereen zijn werkwijze moet veranderen. Het wordt al snel duidelijk dat veranderingen alleen slagen als iedereen er voordeel bij heeft. Anders gaan de hakken in het zand vaak met een reden. Alleen diegenen die het echte probleem aanpakken slagen. De oplossing is vaak verrassend simpel. En dat is het moment waarop Goldratt zou zeggen: `Dat is toch duidelijk?

In Dat is toch duidelijk? past Goldratt zijn succesvolle managementtheorie uit Het doel, de Theory of Constraints, toe op retail.

Eliyahu Goldratt is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementgoeroe. Over de hele wereld passen economen, bedrijfskundigen en managers zijn theorie toe in hun eigen organisaties, groot en klein. Ilan Eshkoli en Joe BrownLeer schreven mee aan dit boek.


ISBN
9789000310418
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Business
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren