Boekhandel Douwes Den Haag

De souk

het beste van de Libanese keuken

Salma Hage

De souk

De souk

het beste van de Libanese keuken

De souk

 

Standaardwerk over Arabische keuken De Souk, het beste van de Libanese keuken is met meer dan 500 authentieke en traditionele recepten hét standaardwerk over de meest verfijnde Arabische keuken.


Niet leverbaar

€ 30,99

Niet leverbaar


Beschrijving De souk

Standaardwerk over Arabische keuken


De Souk, het beste van de Libanese keuken is met meer dan 500 authentieke en traditionele recepten hét standaardwerk over de meest verfijnde Arabische keuken. De recepten zijn makkelijk thuis zelf te maken. Met een mix van heerlijke smaken, fantastische geuren en verse ingrediënten.


 


Over De Souk en 'De wereldchef'


Dit is het eerste van een aantal standaardwerken over de meest populaire en verfijnde keukens van dit moment, in een nieuwe reeks 'De wereldchef'. Met achtergronden over de Libanese keuken, traditionele technieken en prachtige fotografie. Met een enorme hoeveelheid recepten, van hummus en falafel, tot een heerlijke lamstoof en geurige baklava’s. Bekende favorieten en inspirerende verrassingen maken dit boek tot een must voor alle liefhebbers van Arabisch koken.


 


Over Selma Hage


De Libanese kok Selma Hage groeide op in Mazraat Et Toufah (‘Appelgehucht’), in de bergen van de Kadishavallei in Noord-Libanon. Haar grootmoeder, schoonmoeder, moeder en schoonzusjes hebben haar de finesses van de Libanese keuken geleerd, zoals die van generatie op generatie worden overgedragen.


ISBN
9789000321933
Pagina's
512
Verschenen
NUR
442
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Dishoeck

Keuken per land en streek
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren