Boekhandel Douwes Den Haag

Meesterlijk brood

leer bakken vanaf de basis

Robèrt van Beckhoven & Ria Bitter

Meesterlijk brood

Meesterlijk brood

leer bakken vanaf de basis

Meesterlijk brood

 

Brood bakken kun je leren! Er zijn al heel wat boeken over bakken, maar tóch is dit boek broodnodig. Robèrt van Beckhoven wil je daadwerkelijk laten leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Meesterlijk brood

Brood bakken kun je leren!


Er zijn al heel wat boeken over bakken, maar tóch is dit boek broodnodig. Robèrt van Beckhoven wil je daadwerkelijk laten leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed (gaan) bakken! Geen trucs, maar kennis.


Je begint in Meesterlijk brood met de basis, die niet zo eenvoudig is als gedacht: bak maar eens het perfecte puntje! Robèrt is echter een meester in uitleggen en bouwt de vijftig recepten in moeilijkheid en variatie op. Van de klassiekers als bruin en wit brood, kadetjes en krentenbollen tot diverse desembroden en van gevarieerde brioches tot broden met bijzondere granen als spelt, rogge en quinoa. Een boek met een uitgebreide en gedegen uitleg, een heldere indeling met stap-voor-stapfotografie en gevarieerde receptuur.


Robèrt van Beckhoven heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger, weet alles over brood en heeft een enorme ervaring met het overdragen van zijn kennis in zijn populaire werkshops. Ook op dat gebied is hij een ware meester. Ròbert van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het programma Heel Holland Bakt en CupCake Cup. Ook is hij te zien in het programma BROOD van Omroep MAX. Hierin reist hij door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Hij onderzoekt, samen met collega-bakkers, leermeesters en andere connaisseurs, de ingrediënten, het maakproces en de vele verschillende vormen van het dagelijkse brood.


ISBN
9789000342808
Pagina's
176
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren