Boekhandel Douwes Den Haag

Basics to Brilliance

Donna Hay

Basics to Brilliance

Basics to Brilliance

Basics to Brilliance

 

Schitterend nieuw boek van Donna Hay In dit prachtig vormgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk recept geeft Donna slimme variaties, zodat één recept uit kan groeien tot meerdere gerechten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 35,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Basics to Brilliance

Schitterend nieuw boek van Donna Hay


In dit prachtig vormgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk recept geeft Donna slimme variaties, zodat één recept uit kan groeien tot meerdere gerechten. En zo breid je automatisch je repertoire uit.


Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met forel, of met pancetta.


Dit is Donna's persoonlijke leidraad om je van basics naar brilliance te helpen. Met meer dan 200 recepten, en prachtige foodfotografie. Zo helpt ze je om in de keuken te kunnen uitblinken!


Van Donna Hay zijn bij Unieboek | Het Spectrum ook verschenen: No time to cook; Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance en basics to brilliance kids.


Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.


ISBN
9789000356829
Pagina's
400
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren