Boekhandel Douwes Den Haag

Rituelen voor elke dag

Kleine momenten voor jezelf

Katia Narain Philips & Nadia Narain

Rituelen voor elke dag

Rituelen voor elke dag

Kleine momenten voor jezelf

Rituelen voor elke dag

 

In Rituelen voor elke dag tonen Nadia en Katia je stap voor stap hoe je op je eigen 'pauzeknop' kunt drukken. Na hun internationale bestseller Self-care, de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen komen de zussen Katia en Nadia Narain Philips nu met hun tweede boek: Rituelen voor elke dag.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 12,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Rituelen voor elke dag

In Rituelen voor elke dag tonen Nadia en Katia je stap voor stap hoe je op je eigen 'pauzeknop' kunt drukken.Na hun internationale bestseller Self-care, de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen komen de zussen Katia en Nadia Narain Philips nu met hun tweede boek: Rituelen voor elke dag. We hebben allemaal behoefte aan momenten van rust in ons leven, maar weten vaak niet goed hoe we kunnen ontsnappen uit de hectiek van de dag. In elke cultuur bestaan er voor belangrijke gebeurtenissen of levensfasen rituelen. Rituelen die je dwingen om even een adempauze te nemen en met aandacht naar het moment te kijken. Nadia en Katia hebben de meest rustgevende en makkelijk uit te voeren rituelen in dit prachtige boek verzameld. Van fijne ochtendrituelen tot rituelen voor liefde, acceptatie en verandering tot ontspannende avondrituelen.'Opvallend praktisch, niet neerbuigend en oprecht. Een soort Marie Kondo voor de geest.' Sunday TimesNadia Narain is één van de bekendste yogaleraressen van Groot-Brittannië. Ze begon haar carrière door yogales te geven aan bands op tournee. En werd later één van de eerste yogaleraressen van het beroemde Triyoga Centre in Londen. Ze wordt regelmatig geïnterviewd voor bladen als Vogue, ELLE en Harper's Bazaar en heeft haar eigen lijn in geurkaarsen en parfums.
Katia Narain Phillips is al twintig jaar bezig met wellness, gezond eten en massage. Ze werd een health-food pioneer genoemd door Red Magazine en opende tien jaar geleden een raw food café. Inmiddels is ze eigenaar van de innovatieve juicebar Nectar Café in Londen.


ISBN
9789000359929
Pagina's
192
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle