Boekhandel Douwes Den Haag

Château Charlotte

Dinners with artists and friends

Charlotte De Cock

Château Charlotte

Château Charlotte

Dinners with artists and friends

Château Charlotte

 

Welkom in Château Charlotte, een tempel van radicale zelfexpressie en een rariteitenkabinet waar kunst, zonder regels of beperkingen, wordt tentoongesteld. In haar château ontvangt kunstenares en DJ Charlotte De Cock als ‘social alchemist’ kunstenaars van over heel de wereld voor een creatief diner.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Château Charlotte

Welkom in Château Charlotte, een tempel van radicale zelfexpressie en een rariteitenkabinet waar kunst, zonder regels of beperkingen, wordt tentoongesteld.

In haar château ontvangt kunstenares en DJ Charlotte De Cock als ‘social alchemist’ kunstenaars van over heel de wereld voor een creatief diner. Haar culinaire filosofie is zichtbaar in elk recept: natuurlijke en onbewerkte gerechten met pure en eerlijke producten. En ze schotelt ze het liefst van al voor aan pure, eerlijke zielen, die de wereld met hun werk elke dag een beetje mooier maken.

In dit boek vind je haar recepten, een eigenzinnig relaas bij elk diner en alles wat je moet weten over de kunstenaars die over de vloer kwamen. Nadia Naveau, Yutaka Sone, Sylvie Kreush en Tramaine de Senne zijn slechts enkele van de gasten die in Château Charlotte werden getrakteerd op een etentje. Dit unieke kook- en kunstboek met een dadaïstische twist is een must-have voor op je salontafel.


ISBN
9789463938747
Pagina's
216
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Wonen en Lifestyle