Boekhandel Douwes Den Haag

Modern Baking

Taarten, koekjes en alles daartussenin

Donna Hay

Modern Baking

Modern Baking

Taarten, koekjes en alles daartussenin

Modern Baking

 

‘Ik ging op de bank zitten met Modern Baking, taarten, koekjes en alles daartussenin, van Donna Hay en vergat alles. Ongemerkt verscheen er een glimlach op mijn gezicht toen ik na haar voorwoord de bladzijden omsloeg en het zoete lekker vanaf de pagina’s lonkte.’ De Volkskrant   Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 39,99


Beschrijving Modern Baking

‘Ik ging op de bank zitten met Modern Baking, taarten, koekjes en alles daartussenin, van Donna Hay en vergat alles. Ongemerkt verscheen er een glimlach op mijn gezicht toen ik na haar voorwoord de bladzijden omsloeg en het zoete lekker vanaf de pagina’s lonkte.’ De Volkskrant


 


Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay!


Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige receptuur met verschillende thema’s, zoals karamel, koffie en toffee, fruit, zuivel, specerijen en chocola. Donna Hay start ieder hoofdstuk met overheerlijke taarten, cakes en koeken. De daarop volgende ‘quick fix’-recepten zijn snel en eenvoudig, en de ‘fresh & light’-recepten zijn gezonder van aard.


Van knapperige koekjes tot fudgy brownies, van fruitgebak tot overdadige chocoladetaarten en van wolkerige meringue tot romige desserts. Eenvoud en pure smaken, heerlijke combinaties en schitterende fotografie en vormgeving: zowel het boek als de recepten zijn een lust voor het oog!


Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.


Over Basics to Brilliance:


“Dit is hoe een kookboek hoort te zijn” – NRC Handelsblad


“De fantastische foodfotografie in dit boek is om te smullen” - Allerhande


“Hulde!” – Elle eten


ISBN
9789000360550
Pagina's
400
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Culinair