Boekhandel Douwes Den Haag

Droomdagboek

Onthouden. begrijpen. sturen

Bas Klinkhamer

Droomdagboek

Droomdagboek

Onthouden. begrijpen. sturen

Droomdagboek

 

In Dromen & nachtmerries leert 'dromendokter' Bas Klinkhamer ons onze dromen ontleden, sturen en onthouden. Met deze kennis kunnen we nu in het prachtig uitgevoerde Droomdagboek onze dromen opschrijven.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 13,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Droomdagboek

In Dromen & nachtmerries leert 'dromendokter' Bas Klinkhamer ons onze dromen ontleden, sturen en onthouden. Met deze kennis kunnen we nu in het prachtig uitgevoerde Droomdagboek onze dromen opschrijven. Krijg helder welke lessen er uit dromen kunnen worden gehaald met de sleutels die Bas aanreikt. Welke figuren zag je, welke objecten en wat was je gevoel erbij? Ook zijn nachtmerries minder eng als je ze leert lezen. Dromen en nachtmerries kunnen helpen geheime angsten en diepe wensen te ontdekken.


Dit boek is inspirerend en waardevol om patronen te ontdekken bij herhalende dromen, en te documenteren welke zelfgecreëerde wezens of mensen uit het verleden figureren in je dromen en nachtmerries.


Bas Klinkhamer begeleidt ruim 25 jaar mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. In 2009 hielp hij mensen in het televisieprogramma De dromendokter dromen ontrafelen. Hij is mededirecteur van ITIP School voor Leven en Werk.


'Bas klinkhamer kan als de beste dromen uitleggen.' Anita Witzier


ISBN
9789000363346
Pagina's
224
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren