Boekhandel Douwes Den Haag

Ex libris

100+ boeken om te lezen en herlezen

Michiko Kakutani

Ex libris

Ex libris

100+ boeken om te lezen en herlezen

Ex libris

 

De belangrijkste boeken die je absoluut gelezen moet hebben 'Een inspirerende boekenlijst, een lijst waarover je het graag hebt, omdat die veel kan losmaken.' Het Parool Pulitzerprijswinnaar en literair criticus Michiko Kakutani deelt meer dan 100 persoonlijke, tot nadenken stemmende essays over boeken die voor haar belangrijk zijn en die helpen de wereld waarin we leven te verlichten.


Niet leverbaar

€ 30,99

Niet leverbaar


Beschrijving Ex libris

De belangrijkste boeken die je absoluut gelezen moet hebben


'Een inspirerende boekenlijst, een lijst waarover je het graag hebt, omdat die veel kan losmaken.' Het Parool


Pulitzerprijswinnaar en literair criticus Michiko Kakutani deelt meer dan 100 persoonlijke, tot nadenken stemmende essays over boeken die voor haar belangrijk zijn en die helpen de wereld waarin we leven te verlichten.


Lezers zullen boeken ontdekken van de meest begaafde schrijvers. Van favoriete klassiekers die het lezen of herlezen waard zijn tot non-fictie, die ons sociale en politieke landschap en enkele van de meest urgente problemen van vandaag belichten. Auteurs als Elizabeth Kolbert, Margaret Atwood, Don DeLillo, William Gibson en Ian McEwan.


Met prachtige illustraties is Ex libris een gepassioneerde herinnering aan waarom lezen belangrijker is dan ooit.


'In een wereld die wordt verscheurd door politieke en sociale verdeeldheid kan literatuur mensen over de hele wereld verbinden. Het kan ons inzicht geven in levens die heel anders zijn dan die van ons, en een gevoel van gedeelde geneugten en verliezen van menselijke ervaringen.' Michiko Kakutani


ISBN
9789000364626
Pagina's
304
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Literaire non-fictie