Boekhandel Douwes Den Haag

Wat voor type ben jij?

Een verhaal over werken met MBTI voor leidinggevenden en collega's

Roel Schulte & Denise Hulst

Wat voor type ben jij?

Wat voor type ben jij?

Een verhaal over werken met MBTI voor leidinggevenden en collega's

Wat voor type ben jij?

 

Het ideale team samenstellen met MBTI Waarom duren onze vergaderingen altijd zo lang en leveren ze zo weinig op? En hoe kunnen we eindelijk eens werk gaan maken van effectief timemanagement? Zit iedereen in mijn team wel op de juiste plek?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 25,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Wat voor type ben jij?

Het ideale team samenstellen met MBTI


Waarom duren onze vergaderingen altijd zo lang en leveren ze zo weinig op? En hoe kunnen we eindelijk eens werk gaan maken van effectief timemanagement? Zit iedereen in mijn team wel op de juiste plek? Waarom doen die anderen alles zo 'anders'?


Om inzicht te krijgen in de uiteenlopende karakters op de werkvloer werken beroepskeuzeadviseurs, recruiters en organisatiedeskundigen al jarenlang met succes met de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), een van de meest toegepaste methodes om psychologische profielen op te stellen.


De ‘managementroman’ Wat voor type ben jij? is het verhelderende verhaal van Nathalie, die leert te werken met MBTI. Door de vragen en twijfels van Nathalie én de vragen die je zelf moet beantwoorden, leer je je eigen voorkeuren en die van je collega’s herkennen en kun je een inschatting maken van ieders type. Je krijgt concrete handvatten aangereikt waardoor je beter begrijpt waarom ieder doet zoals hij doet. De beste basis om iedere taak tot een goed einde te brengen.


Denise Hulst is eigenaar van trainings- en adviesbureau Het Betere Werken, dat zich specialiseert in advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werkprocessen.


Roel Schulte is mede-eigenaar van trainings- en adviesbureau Verwondering, dat adviseert en coacht op thema’s als organisatieontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. 


ISBN
9789000368044
Pagina's
240
Verschenen
NUR
800
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren