Boekhandel Douwes Den Haag

Get Lost

Ga op je eigen unieke ontdekkingstocht

Lee Crutchley

Get Lost

Get Lost

Ga op je eigen unieke ontdekkingstocht

Get Lost

 

Maak jouw creatieve reis: op naar het avontuur! Als Keri Smith een reisgids had geschreven, dan was het Get Lost! van schrijver en illustrator Lee Crutchley geworden. Dwaal tijdens je citytrip door de smalle steegjes, verdwaal tijdens je vakantie, of blijf juist dicht bij huis.


Nog te verschijnen

€ 13,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Get Lost

Maak jouw creatieve reis: op naar het avontuur!


Als Keri Smith een reisgids had geschreven, dan was het Get Lost! van schrijver en illustrator Lee Crutchley geworden. Dwaal tijdens je citytrip door de smalle steegjes, verdwaal tijdens je vakantie, of blijf juist dicht bij huis. Waar je ook bent: laat je leiden door de opdrachten en vragen en ontdek het onbekende. Blader naar een willekeurige pagina, beantwoord de vraag, voer de daaropvolgende opdracht uit en laat je verrassen! Volg bijvoorbeeld de wolken, eet ontbijt in plaats van een diner, zeg alleen maar ja of ga in elke rij staan die je tegenkomt.


Crutchley pleit er met Get Lost! voor om niet altijd de gebaande paden te volgen, maar om letterlijk af en toe af te dwalen. Met prachtig geïllustreerde Keri Smith-esque opdrachten, die je altijd en overal kunt uitvoeren. En die je – hopelijk – nieuwe ervaringen brengen. Met deze hippe, ingenieuze en creatieve metgezel ga je op een unieke ontdekkingstocht, die elke keer weer anders is.


ISBN
9789000368792
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren