Boekhandel Douwes Den Haag

Slaapkoppie

Slaapmeditaties om je kind lekker te laten slapen

Marieke van Ginneken & Meike Lieve Bos

Slaapkoppie

Slaapkoppie

Slaapmeditaties om je kind lekker te laten slapen

Slaapkoppie

 

Kindermeditaties voor het slapengaan Help je kind de prikkels van de dag te verwerken en lekker te slapen met Slaapkoppie. Kinderen vinden de overgang van de dag naar de nacht soms lastig. Samen tot rust komen voor het slapengaan kan helpen om alle prikkels van een drukke dag te verwerken.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Slaapkoppie

Kindermeditaties voor het slapengaanHelp je kind de prikkels van de dag te verwerken en lekker te slapen met Slaapkoppie.


Kinderen vinden de overgang van de dag naar de nacht soms lastig. Samen tot rust komen voor het slapengaan kan helpen om alle prikkels van een drukke dag te verwerken.
Met Slaapkoppie maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met meditatie. De ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat ze beter met stress om kunnen gaan en makkelijker in slaap komen. Vul samen een ballon met alle leuke en minder leuke dingen van de dag en laat hem wegzweven, oefen de leeuwenadem, stap in een achtbaan die je hoofd leeg roetsjt of doe de bodyscan. Dankzij de aansprekende verhalen en prachtige illustraties zorgt dit boek niet alleen voor een ontspannen nachtrust, maar ook voor veel fijne momenten voor het slapengaan.
Kies een verhaaltje uit en sluit samen de dag af!


ISBN
9789000370030
Pagina's
64
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Kinderen en Jeugd
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren