Boekhandel Douwes Den Haag

Lekker thuis

125 recepten voor moeiteloze maar indrukwekkende gerechten

Alison Roman

Lekker thuis

Lekker thuis

125 recepten voor moeiteloze maar indrukwekkende gerechten

Lekker thuis

 

Thuis uit eten met Alison Roman 'Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar één de grote favoriet zijn: het boek van de Amerikaanse Alison Roman.'Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 28,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Lekker thuis

Thuis uit eten met Alison Roman


'Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar één de grote favoriet zijn: het boek van de Amerikaanse Alison Roman.' Mara Grimm, Het Parool


Op veler verzoek verschijnt dit voorjaar Lekker thuis (Dining in), het debuut van Alison Roman, de koningin van de thuiskeuken, in het Nederlands. Het kookboek waardoor zelfs New Yorkers thuis bleven om te koken.


Alison Roman weet bij uitstek hoe het is om óf voor jezelf te koken óf voor een groep vrienden. Daar wil je niet de hele dag voor in de keuken staan en al helemaal niet langs zes verschillende winkels moeten. Bij Roman weet je: je komt een heel eind met de vertrouwde producten die je toch al in huis hebt. Met Roman in huis heb je geen restaurant meer nodig.  • Alison Roman is een fenomeen: culinair onderlegd, praktisch ingesteld

  • In najaar 2020 verscheen haar boek Bijzonder simpel bij Spectrum Lifestyle

  • 100% smaak


Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.


ISBN
9789000376964
Pagina's
304
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Culinair