Boekhandel Douwes Den Haag

Het 6 minuten dagboek voor kinderen

Positief en zelfbewust door de dag!

Dominik Spenst

Het 6 minuten dagboek voor kinderen

Het 6 minuten dagboek voor kinderen

Positief en zelfbewust door de dag!

Het 6 minuten dagboek voor kinderen

 

Ontdek jouw eigen kracht, in slechts 6 minuten per dag Ontdek je eigen superpower, voel je sterk en zelfverzekerd. In slechts 6 minuten per dag ontdek je jouw kracht en de talenten die binnen in je zitten!Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het 6 minuten dagboek voor kinderen

Ontdek jouw eigen kracht, in slechts 6 minuten per dag


Ontdek je eigen superpower, voel je sterk en zelfverzekerd. In slechts 6 minuten per dag ontdek je jouw kracht en de talenten die binnen in je zitten!


Het 6 minuten dagboek voor kinderen bevat:  • Dagelijkse invulpagina’s

  • Opdrachten

  • Korte verhalen die zich richten op vragen als: Waarom is het belangrijk om fouten te maken als je nieuwe dingen leert? Wat maakt mij uniek?


Kinderen leren met dit dagboek om te focussen op de goede dingen in het leven en elke dag kleine geluksmomenten te ontdekken. Ze leren fouten zien als een kans om zich te ontwikkelen, en ze 'herstellen' sneller als ze falen. Ze gaan met meer veerkracht en moed door het leven. Voor kinderen vanaf 6 jaar.


Dominik Spenst, geboren in 1988, studeerde economie in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Hij kreeg een ernstig motorongeluk en moest vier maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Deze ervaring veranderde zijn manier van denken over wat echt belangrijk is, en het idee voor Het 6 minuten dagboek werd geboren. Momenteel bouwt Dominik in Berlijn met een team verder aan zijn merk UrBestSelf, met als doel boeken te ontwikkelen waarmee mensen door te schrijven hun weg kunnen vinden naar meer geluk, productiviteit en aandacht.


ISBN
9789000379156
Pagina's
200
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle