Boekhandel Douwes Den Haag

Ride

De 100 mooiste fietstochten ter wereld

Ride

Ride

De 100 mooiste fietstochten ter wereld

Ride

 

Verken de wereld op de fiets Ride neemt je met 100 fantastische fietstochten mee op avontuur. De tochten in dit boek zijn geselecteerd door ervaren fietsjournalisten, onder wie doorgewinterde bikepackers en gelauwerde koersrijders.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,99


Beschrijving Ride

Verken de wereld op de fiets


Ride neemt je met 100 fantastische fietstochten mee op avontuur. De tochten in dit boek zijn geselecteerd door ervaren fietsjournalisten, onder wie doorgewinterde bikepackers en gelauwerde koersrijders. Bekende fietstoppers komen aan bod, zoals de iconische Alpe d'Huez en de schitterende Cabot Trail, maar er zijn ook minder bekende fietsroutes waaronder een bikepackersroute over de steppe van Mongolië en een tocht door Afrika, helemaal van noord naar zuid.


Voor elke route vind je naast de prachtige fotografie, praktische informatie ter voorbereiding, zoals afstand, totale klim en type wegdek, plus tips over bezienswaardigheden.


Of je nu voor het eerst een fietstocht maakt of een pittig bikepackersavontuur plant, dit boek zal je enthousiasme zeker aanwakkeren. Waar wacht je nog op? Pak je fiets en ga de wereld en Europa verkennen!


ISBN
9789000379736
Pagina's
256
Verschenen
NUR
501
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum