Boekhandel Douwes Den Haag

Daten is (nog steeds) k*t

Over dickpicks, dertigersdilemma's en daddy issues

Laura de Hoog

Daten is (nog steeds) k*t

Daten is (nog steeds) k*t

Over dickpicks, dertigersdilemma's en daddy issues

Daten is (nog steeds) k*t

 

Daten als dertiger is nét even anders, maar daten blijft k*t. Vlak voor haar dertigste verjaardag heeft Laura de Hoog alles op een rijtje: een leuke baan als contentcreator, fijne mensen om zich heen, een goede gezondheid en na een turbulent liefdesleven lijkt ze ook de man van haar dromen tegen het gespierde lijf te zijn gelopen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Daten is (nog steeds) k*t

Daten als dertiger is nét even anders, maar daten blijft k*t.


Vlak voor haar dertigste verjaardag heeft Laura de Hoog alles op een rijtje: een leuke baan als contentcreator, fijne mensen om zich heen, een goede gezondheid en na een turbulent liefdesleven lijkt ze ook de man van haar dromen tegen het gespierde lijf te zijn gelopen.


Lijkt, helaas, want haar prins op het witte paard galoppeert toch weg, en laat haar met een gebroken hart achter. En dus gaat Laura door met daten. Tenslotte is de beste manier om over iemand heen te komen onder iemand anders.


In dit boek kun je álles maar dan ook álles, dus ook wat op TikTok gecensureerd wordt, lezen. Hoewel daten in je dertiger jaren wat nieuwe uitdagingen met zich mee blijkt te brengen – van (wel of geen) kinderen tot (wel of geen) botox – blijft Laura even openhartig, herkenbaar en grappig als altijd.


Laura de Hoog (1992) begon ooit een blog over haar liefdesleven, maar stapte na de zoveelste mislukte relatie over op TikTok waar ze in minivlogjes haar ongezouten mening geeft over wat ze in het dagelijks leven tegenkomt. Ondertussen is ze meer dan 300.000 volgers en een succesvol boek – Daten is k*t – verder.


ISBN
9789000379910
Pagina's
160
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Literaire non-fictie