Boekhandel Douwes Den Haag

Motivatiejournal

Invulboek voor meer kracht en eigenwaarde

Sanna Sporrong

Motivatiejournal

Motivatiejournal

Invulboek voor meer kracht en eigenwaarde

Motivatiejournal

 

Ontdek wat jou uniek maakt Jouw innerlijke dialoog heeft invloed op je zelfvertrouwen, je gezondheid, geluk, welzijn en relaties. Dit journal helpt je bij het vinden van jouw basisprincipes op het gebied van kracht en zelfvertrouwen.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Motivatiejournal

Ontdek wat jou uniek maakt


Jouw innerlijke dialoog heeft invloed op je zelfvertrouwen, je gezondheid, geluk, welzijn en relaties. Dit journal helpt je bij het vinden van jouw basisprincipes op het gebied van kracht en zelfvertrouwen. Het boek geeft je opdrachten, tips en tools om voor jezelf te zorgen, en met meer aandacht door het leven te gaan. Zo motiveer je jezelf!  • ontdek je enorme potentieel met behulp van een positieve mindset

  • leer omgaan met moeilijke periodes en negatieve interne dialoog

  • bouw je zelfrespect op

  • leer het belang van dankbaarheid kennen en geniet van het moment


Je bent fantastisch! Ontdek wat jou uniek maakt.


Linda Palm leidt Linda Palm Creative. Zij publiceerde meer dan 60 boeken, kinderliteratuur en lesmateriaal. Ook geeft zij lezingen. Linda Palm was de winnaar van de Lärkan-prijs 2018, een van de mooiste prijzen die je kunt krijgen als gevestigde auteur, uitgereikt door de Zweedse Vereniging voor Tekstboekschrijvers.


Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Göteborg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in Scandinavië, voor fictie- en nonfictietitels, en voor stationery. Haar grootste passie is mensen helpen om hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun talenten en dromen te ontdekken. Dit resulteerde in een boekenserie over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling, met meer dan 60.000 verkochte exemplaren – and counting.


ISBN
9789000380664
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle