Boekhandel Douwes Den Haag

Geluksplanner

Vind de juiste focus in je leven

Sanna Sporrong

Geluksplanner

Geluksplanner

Vind de juiste focus in je leven

Geluksplanner

 

Vind de juiste focus in je leven en word gelukkiger Veel mensen vinden dat ze te weinig tijd hebben, en tijd is het enige in het leven waar we niet zomaar meer van kunnen krijgen. Maar: stel je voor dat je je tijd zo zou kunnen plannen dat hij vóór je werkt, in plaats van tegen je?


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Geluksplanner

Vind de juiste focus in je leven en word gelukkiger


Veel mensen vinden dat ze te weinig tijd hebben, en tijd is het enige in het leven waar we niet zomaar meer van kunnen krijgen. Maar: stel je voor dat je je tijd zo zou kunnen plannen dat hij vóór je werkt, in plaats van tegen je?


De Geluksplanner is een unieke agenda die is gemaakt om je meer balans in het leven te geven. Je krijgt hulp bij het bepalen van je prioriteiten en gewoonten, zodat je je kunt concentreren op de dingen die voor jou en je welzijn het belangrijkst zijn. De planner is ontworpen om je te helpen jouw langetermijndoelen te bereiken, door kleine dagelijkse routines te introduceren, die in de lange termijn een groot effect hebben.


Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken voor je gezondheid, je geluk, je gevoel van voldoening en de vervulling van je dromen. Creëer je eigen geluk en succes – dag voor dag!


Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Göteborg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in Scandinavië, voor fictie- en nonfictietitels, en voor stationery. Haar grootste passie is mensen helpen om hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun talenten en dromen te ontdekken. Dit resulteerde in een boekenserie over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling, met meer dan 60.000 verkochte exemplaren – and counting.


ISBN
9789000380671
Pagina's
208
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle